OBS: Tävlingen är över

Vinn ett komplett SEO-paket med tjänster inom sökmotoroptimering och internetmarknadsföring i 6 månader till ett värde av 25.000:-!

  

Vill du ha gratis hjälp med sökmotoroptimering och onlinemarknadsföring? Vi erbjuder tre företag handfast, personlig hjälp med SEO och webbstrategier under 6 månader, hjälp där vi arbetar aktivt för att öka trafiken till webbplatsen och förbättra företagets försäljning. Låter det för bra för att vara sant?

Hör och häpna, men det ÄR faktiskt sant. Det finns nämligen inga som helst hakar med vårt erbjudande. Du förpliktar dig inte till att fortsätta som kund eller till något som helst inköp av någon annan tjänst eller vara! Vi kommer till och med ge er verktygen/metoderna så att ni själva kan fortsätta positionsbevakningen och behålla era positioner i sökmotorerna! Detta erbjuder vi som ytterligare bevis på att du inte förpliktar dig till vidare samarbete!

Varför gör vi då detta? Svaret är enkelt: Även om vi har mycket god erfarenhet av SEO och onlinemarknadsföring är SEO Sphinx samtidigt ett ungt företag. Vi önskar ett närmare samarbete med tre företag för att bättre kunna utvärdera våra egna tjänster, vårt samarbete med kunden: helt enkelt för att kunna bli bättre!

Det enda vi önskar oss i gengäld är att ni skall jobba aktivt tillsammans med oss, med öppenhet om vad ni tycker om oss och vårt arbete. Detta gör vi genom löpande utvärdering av vårt samarbete.

Innehåll:

Vi erbjuder tre företag ett komplett SEO-paket till ett värde av hela 25.000 kr! Ni erhåller professionella tjänster av erfarna marknadsförare:

 • On Page-översyn/analys
 • On Page-Optimering
 • Utvärdering av användarupplevelsen, samt förslag till förbättring (konverteringsoptimering)
 • Förbättringar och vidareutveckling av innehåll (innehållsoptimering)
 • Löpande analys av hemsidan och trafiken.
 • Off Page-optimering
 • Positionsbevakning av sökord
 • Longtail-strategier
 • Integrering med sociala medier.
 • planering av strategier för onlinekampanjer.
 • Och om så önskas:  Planering, hjälp och kostnadseffektivisering av Adwords/facebook-annonsering

Så här går du tillväga:

För att deltaga skall ditt företag ha varit registrerat i minst ett år och ha en hemsida. Företaget bör ha tydliga behov av att synas bättre på webben. Ansökan skall vara SEO Sphinx till handa senast den 30:e maj.

Det enda du behöver göra är att hämta ansökningsökningsblanketten (pdf-formet) genom länken nedan. Där får du fylla i en del uppgifter om ert företag och era förväntningar, samt motivera varför vi skall välja just ditt företag. När du har fyllt i den är det bara att spara dokumentet och sedan skicka tillbaka det till info [at] seophinx.se. Genom länken får du även villkor och veta mer om hur vi kommer att lägga upp arbetsprocessen.

Har du har problem med att använda länken, eller av olika skäl inte vill använda den, får du gärna e-posta oss till adressen ovan. Förklara då varför du inte har möjlighet att använda länken eller vad du har för problem, så skickar vi formuläret till dig.

Ladda ner blankett och villkor:

Obs: Ibland kan det vara problem med länken. Mejla oss om den inte funkar!

Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du alla cookies som används här och de lagras i din webbläsare. Mer info

Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du alla cookies som används här och de lagras i din webbläsare.

Close