0705-986986 info@seosphinx.se

SEO TJÄNSTER

SEO SPHINX erbjuder effektiva och prisvärda tjänster inom SEO eller sökmotoroptimering!

Våra renodlade SEO-tjänster bygger på flexibla och kraftfulla metoder som ständigt uppdateras i enlighet med sökmotorernas.

Våra SEO-tjänster i sammanfattning:

On Page-optimering:

 • Webbplatsoptimering (grundläggade teknisk SEO)
 • Innehållsoptimering (redaktionell optimering)
 • Nyckelords(keyword-)optimering
 • Copy & Content Writing
 • Integrering med sociala medier
Off Page-optimering:
 • Nyckelordspositionering (inlänksarbete)
 • Positionsbevakning (av sökordsplaceringar)
 • Integrering med sociala medier
 • Konkurrensanalys
 • Konkurrensbevakning

Ni gör ett toppenjobb!

Linda

SEO Manager, STYLIGHT

De bästa texterna jag sett.

Pontus

Upplevelse.com

Kontakta oss för offert och förslag!

3 + 14 =

Kontakta oss för prislistor och offert!

KVALITET – TRYGGHET – SÄKERHET

Allt vi gör, oavsett om det gäller ON- eller Off Page optimering behöver du aldrig vara orolig att det vi gör skall slå fel, att du ska sjunka i sökresultaten eller försvinna helt. Våra ledord är Kvalitet, Trygghet och Säkerhet. Vi gör allt för att du skall känna dig trygg i vårt samarbete och för att du skall kunna känna att du kan lita på vår expertis.

 INGEN AV VÅRA KUNDER HAR BLIVIT STRAFFADE ELLER TAPPAT I RANKING!

Hur många SEO-experter eller företag kan stoltsera med liknande utsaga? Alla de stora konkurrerande företagen (som vi känner till har fått kunder straffade i samband med att Google skapade hårdare algoritmer, Panda och Pingvin-uppdateringarna för att rensa ut Webbspam, dåligt innehåll och artificiell länkning. SEO SPHINX har alltid använt sig av enbart säkra, pålitliga metoder och ”etisk SEO”. Vi kompromissar aldrig med säkerhet och kvalitet!

Avtal och möjligheter

Fast pris eller rörligt? Eller en kombination av båda? Våra SEO-tjänster skräddarsys för just dina behov! Vi utgår från din hemsidas förutsättningar och våra gemensamt uppsatta mål och lägger upp en strategi som är optimal för just dig. Välj bland paketlösningar eller kom med förslag med hur vi kan hjälpa dig oavsett om det gäller större och mer  enstaka tjänster och punktinsatser.

Se även övrig onlinemarknadsföring eller läs om hur vi kan hjälpa dig med Adwords och SEM.

Vår SÖKMOTOROPTIMERING – Så här går vi tillväga

”Något du alltid bör ha i åtanke är att det inte alltid är de tekniskt mest väloptimerade sidorna som syns bäst i SERPen. Google söker först och främst premiera de sidor som är mest relevanta och ger bäst upplevelse för sina besökare!”

Tips: Läs mer om sökmotoroptimering här!

Vi utgår alltid från själva webbplatsen. Detta innebär att oavsett vilken SEO-tjänst du väljer gör vi alltid en grundläggande SEO-analys över hela webbplatsen, som dess övergripande struktur, inre SEO-element och innehållspositon av nyckelord, inre länkstruktur, inkommande länkar, kvaliteten på redaktionellt innehåll med mera, med mera.

 1. Vår sökmotoroptimering utgår från en grundläggande analys som är helt gratis.
 2. Vi gör rekommendationer utifrån våra analyser och skräddarsyr rätt lösning för just dig utifrån dina egna önskemål.
 3. Därefter är det upp till dig att ta emot våra råd, att fokusera på en helhetslösning eller enskilda punktinsatser. Våra insatser utgår från hur väl din sida är optimerad utifrån de resultat du söker.

Vi börjar i regel med att först optimera själva webbplatsen. Därefter riktar vi in oss på att optimera redaktionellt innehåll med särskilda nyckelord i åtanke. Och som ett tredje steg arbetar vi med att marknadsföra utvalda sökord genom nyckelordsoptimering. Först därefter använder vi oss av nyckelordspositionering (och SEM) för att optimera din positioner i sökresultaten för specifika sökord. Detta innebär olika strategier som innebär att vi arbetar utanför din webbplats (off page-optimering). Något du alltid bör ha i åtanke, är att det inte alltid är de tekniskt mest väloptimerade sidorna som syns bäst i SERPen.

Vi kan självklart även hjälpa er med bredare marknadsföringsstrategier. Men hur dina topplaceringar konverterar till faktiska kunder samt hur bra din hemsida egentligen fungerar med sökmarknadsföring(SEM) beror helt och hållet på din egen bransch, din nisch och vad du har typ av kundkrets.

Vi kan även hjälpa dig med olika former av marknadsföring som kan hjälpa dig att få mer kunder! Läs mer under Onlinemarknadsföring. Du får naturligtvis hemskt gärna rådfråga oss erfarna marknadsförare om vad som egentligen passar bäst för din bransch!

Google söker först och främst premiera de sidor som är mest relevanta och ger bäst upplevelse för sina besökare! Våra helhetslösningar fokuserar därför lika mycket på innehållet, interaktivitet som på teknisk grundoptimering och synbarhet! Under vissa omständigheter kan vi rekommendera en ändring av designen eller t.o.m rekommendera e n fullständig ombyggnad av hemsidan inklusive byte av plattform/CMS. Om vi däremot bedömer att din hemsidan anses redan vara fullt optimerad rent tekniskt räcker det ofta med Off Page-strategier/nyckelordspositionering och eventuellt mera fokuserat innehåll för att kunna placera dina nyckelord på toppositioner i googles sökresultat.

Betala fast pris eller för resultat?

Vi kan antingen använda enbart On Page-optimering, eller i kombination med Off page-lösningar och ge dig en fast kostnad. Se våra paketlösningar ovan! Vi kan även utgå från att helt betala enbart för resultat i form av att placera och bevaka utvalda nyckelord och i sökmotorernas sökresultatsidor. I regel rekommenderar vi dock en kombination av båda, alltså både en teknisk grundoptimering och eventuell tillsammans med en eventuell utbyggnad av innehåll samt nyckelordspositionering med bevakning.

Men det finns ett förbehåll om du enbart vill betala för resultat i form av nyckelordspositionering. Bra sökmotoroptimering utgår alltid från din sidas förutsättningar. Om du endast vill betala för resultat i form av nyckelordspositionering är därför förutsättningen att din sida redan är väloptimerad rent tekniskt och dessutom optimerad för de sökord du vill positionera. Här skiljer vi oss från andra SEO-företag! Något som skiljer oss från många andra företag är att vi faktiskt kan vägra sälja vissa tjänster eller lösningar åt dig som du kanske själv önskar om vi finner att din webbplats inte har rätt förutsättningar för det du ber om. Om du saknar förutsättningar för en viss tjänst kan vi först hjälpa dig att uppfylla dessa förutsättningar. Om den tjänst du frågar om handlar om nyckelordspositionering kan vi med andra ord säga att din sidas innehåll först måste vara väloptimerad för de ord du vill ranka högt på. Antingen är din sida redan det eller så gör vi det åt dig.

Skulle vi alltid försöka ranka de sökord som våra kunder bad om skulle vi inte vara ärliga mot varken kunden eller mot oss själva. Det skulle innebära bortkastad tid och resurser för båda parter. Det är därför det är så viktigt att man börjar med SEO i rätt ände: Att man börjar från de rent tekniska delarna för att sedan optimera det redaktionella innehållet för att sedan gå vidare med Off Page-optimering. Men det är faktiskt inte ens säkert att du behöver Off Page-optimering med sökordspositionering . Ibland räcker det att optimera sidans SEO-element,struktur och redaktionella innehåll(on page) för att ranka högt på de viktigaste sökorden,särskilt om din sida har nåt en viss ålder och har ett gediget innehåll. Då kan vi istället rekommendera en återkommande SEO-genomgång med bevakning,så ofta som vi kommer överens om att du behöver.

Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du alla cookies som används här och de lagras i din webbläsare. Mer info

Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du alla cookies som används här och de lagras i din webbläsare.

Close