Hemsidor & webbshoppar

SEO SPHINX producerar
HEMSIDOR, WEBBSHOPPAR & FÖRETAGSBLOGGAR.
Vi hjälper dig med utformning & design, optimering och innehåll.
Välj bland olika publiceringssystem och avtal!

SEO-optimerade hemsidor & webbshoppar

Vi hjälper dig att bygga SEO-färdiga hemsidor och webbshoppar!

Vi arbetar med CMS, Content Management Systems, där vi erbjuder olika varianter. Välj antingen ett användarvänligt alternativ som otroligt populära WordPress med färdig eller skräddarsydd design, optimering och SEO-verktyg. Eller så kanske du är mer intresserad av mera traditionella, mer kraftfulla och flexibla CMS (Content Management System) – som Joomla och Drupal?

Med WordPress får du ett användarvänligt, intuitivt system där det går lätt och smidigt att ordna med betalningsfunktioner som Klarna och PayPal. Vill du ha ett riktigt kraftfullt system med helt skräddarsydd design från grunden och specialprogrammerade funktioner rekommenderar vi varmt Drupal.

CMS/publiceringsverktyg:

Priser (exkl. moms):

Exempel: SEO-anpassad hemsida med WordPress från 29.000:- (ex moms) 

Priset inkluderar förstasida + 6 undersidor samt SEO grundoptimering, installation av WordPress, köp av en plan på ett av oss rekommenderade webbhotell och domänregistrering, samt support i två månader.

SEO-optimerad hemsida med Joomla, Drupal: begär offert!

Vilken plattform skall jag välja till min hemsida?

WordPress

För småföretagare och nystartade företag är WordPress (.org) både ett utmärkt och billigt alternativ! WordPress är ett gratis publiceringsverktyg och har en hel del fördelar för dig mindre företag och nyföretagare. Det är faktiskt en del av världens största företag som använder WordPress. Skälen är många:

Bra på SEO!

Till skillnad från mer traditionella CMS som exempelvis Joomla och DotNetNuke har WordPress en ren, enkel kod som sökmotorerna älskar. WordPress har dessutom många bra SEO-applikationer. Vi väljer ut de bästa och mest användbara, installerar och optimerar dem åt dig! Detta ingår alltid i grundpriset!

Bästa bloggplattformen!

WordPress är den absolut bästa bloggplattformen, både ur användarbarhet och publiceringsflexibilitet. Man kan använda WP som ”ren blogg” eller enbart för statiska sidor. Önskar man en integrerad blogg på ett företags webbplats är WP ofta ett alldeles utmärkt val.

Användarvänlig!

WordPress har en förhållandevis låg inlärningströskel med enkel, klar administration. Du kommer lätt kunna uppdatera och publicera undersidor. Vill du ha SEO-support ger vi dig konkreta råd, ser över innehållet eller skapar SEO-anpassat innehåll.

Joomla och Drupal

Joomla fick för några år sedan pris för bästa CMS. Det är ett enklare alternativ än Drupal och har inte lika hög inlärningströskel. Fördelen med Drupal är att det är ett mycket kraftfullt och enormt flexibelt system vilken innebär nästintill obegränsade möjligheter gällande funktionalitet och design.

Vad du vill välja är helt och hållet upp till dig. Vi diskuterar gärna vad som är lämpligast för just dig och din verksamhet. Ett CMS som Joomla och Drupal tillåter större möjligheter för design och konstruktion av webbplatsen än WordPress, där man främst arbetar utifrån i stort sett färdiga mallar eller ”teman”. Kostnaden för att bygga upp en webbplats från grunden blir mera kostsamt med Joomla och ännu något dyrare med Drupal.

Det finns även andra CMS, men vi har valt att inte arbeta med andra när de här tre alternativen, alltså WordPress, Joomla och Drupal, som är de mest kända och välrenommerade.Vi har även arbetat med flera andra CMS åt olika kunder, exempelvis Windowsbaserade DotNetNuke (DNN) som vi enkelt uttryckt anser inte håller måttet.

TIPS!

Funderar du på en företagsblogg? Då kan vi hjälpa dig!

Läs även blogginlägg om vanliga misstag vid företagsbloggande:

 

  • Onlinestrategier och planering
  • Sökmotoroptimering / SEO
  • Riktade kampanjer genom annonsering, via sociala medier m.m.
  • SEO Content / Copy writing
  • Sponsrade länkar (PPC/Adwords)
  • Sociala medier & Medier
  • Medie-/webbproduktion (hemsidor, bildhantering, annonsproduktion.)

 

Kvalitetstjänster inom onlinemarknadsföring och omsorgsfull Sökmotoroptimering!

Hos oss hittar du endast skräddarsydda helhetslösningar, kvalitetsoptimering, etisk SEO, och mycket välskriven copy. Vill du synas bättre på webben och på Google slipper du oroa dig över “svarta” metoder som webbspam, länkfarmar och allt annat som kan få din sajt straffad. Du får dessutom snabb, professionell service, slipper dolda kostnader och har full insyn över det vi gör!

NÖJD KUND GARANTI!

KORTA BINDNINGSTIDER!

Vi har ett enormt självförtroende med allt det vi gör. Därför kan vi känna oss helt trygga då vi ger de absolut bästa och mest förmånliga avtalen i branschen.

Ett starkt kvalitetskoncept och samarbete med ömsesidigt förtroende är vår ledstjärna! Vi gör allt för att du ska känna dig trygg i vårt samarbete.

 

Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du alla cookies som används här och de lagras i din webbläsare. Mer info

Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du alla cookies som används här och de lagras i din webbläsare.

Close