Onlinemarknadsföring

Svårt att synas? Du behöver inte vara orolig, för om inte du vet hur du ska göra så vet vi!

Du är inte ensam. Många upplever dagens internet som svår, frustrerande och svårforcerad. Det finns så otroligt mycket sociala medier, hemsidor, bloggar, forum o.s.v o.s.v.  Var ska man egentligen börja?

Vi använder oss av bland annat:

  • ADWORDS
  • SOCIALA MEDIER som Faceboook, Instagram och Twitter
  • BLOGGAR och FORUM
  • Innehållsmarknadsföring/content marketing
  • Affiliate marketing
  • Annonskampanjer
  • Webbfilmer

 

Kontakta oss

1 + 9 =

 

Vilka strategier som är bäst för just dig beror på ditt eget varumärke, dina målgrupper och produkter. Hos oss kan du vara trygg, som marknadsstrateg har SEO SPHINX lotsat internationella sajter så väl som svenska branschledande företag. Vi vet vad som fungerar bäst för vem. Anlita oss så slipper du spendera onödig tid, energi och pengar på att testa dig fram.

Vi kan lotsa dig genom sociala medier, sprida och stärka ditt varumärke, planera  kampanjer och olika former av annonsering. Vi vet hur man når ut och står ut i mediabruset. Vi kan hjälpa dig!

SEO Sphinx går igenom din hemsida, dina produkter och tjänster och därefter lägger vi upp marknadsföringstrategier, diskuterar möjligheter och upplägg – helt enligt dina egna behov!

Alla kanaler är olika och fungerar annorlunda för olika branscher. Ibland fungerar Adwords bra, ibland inte. För en del fungerar Instagram, för andra är Facebook bättre.

 

Läs även om:

Enstaka kampanjer eller vill du överlämna all din onlinemarknadsföring till oss?

Vill du veta hur just DU kan få nya kunder, tveka inte att kontakta oss!

 

Låt oss bygga upp en strategi åt just dig!

Det som de flesta företagare upplever som allra svårast är att skaffa sig nya kunder. Dessutom upplever nya företagare ofta första läxan som en chock när de börjar förstå hur svårt försäljning och marknadsföring i själva verket är. När det gäller att verkligen nå ut till folk och värva nya kunder står de ibland som handfallna. Men du behöver inte vara rådvill, för vi hjälper dig effektivt med onlinemarknadsföring och webbstrategier! Vi hjälper dig med marknadsföringskampanjer, medieplanering och vi kan se över din egen hemsida för att hjälpa dig till fler avslut.

 

Mer än SEO – Allt är SEO

SEO Sphinx erbjuder breda tjänster inom internetmarknadsföring. För oss innebär onlinemarknadsföring betydligt mer än bara sökmotoroptimering. Gränserna suddas ut allt mer och mer mellan SEO, sociala medier och införlivande med externa applikationer, sådant som värderas allt mer av sökmotorerna och idag utgör en naturlig del av en uppdaterad SEO-konsults arbete.

Våra tjänster inom internetmarknadsföring som riktar in sig på sociala medier och andra virtuella ”träffpunkter” som forum och välbesökta hemsidor. Dessa tjänster kan handla om bland annat CRM (Customer Relationship Management), branding och annonskampanjer. Även när vi utför per definition mer strikta SEO-tjänster som att On Page- och Off Page-optimering integrerar vi gärna även detta arbete med sociala medier/viral marknadsföring, SEM och andra onlinekampanjer. Är du intresserad av renodlade tjänster inom sökmotoroptimering? Läs mer här!

 

Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du alla cookies som används här och de lagras i din webbläsare. Mer info

Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du alla cookies som används här och de lagras i din webbläsare.

Close