OM SEO SPHINX

SEO SPHINX erbjuder kraftfulla och prisvärda tjänster inom internetmarknadsföring som sökmotoroptimering. Vi erbjuder SEM och exponering genom webbsidor och sociala medier. Dessutom bygger vi hemsidor, webbshoppar och erbjuder mediaproduktion och grafiska arbeten.

Historien börjar…

Jag som startade det här företaget heter David Roth-Lindberg. Själv jobbade jag till och från med marknadsföring mellan 2003-2007 inom medier, kultur och resor. Från och med 2008 har jag jobbat i princip heltid med marknadsföring med webben i fokus och med SEO som en råd tråd som löper genom allt jag gör. 2011 bestämde jag mig att starta SEO SPHINX. Idag utgörs företaget av ett engagerat team med lång erfarenhet inom marknadsföring och försäljning. Mina egna ledord är ärlighet, öppenhet och kvalitet.

 

 

Vi på SEO SPHINX brinner för att hjälpa företag med att hitta strategier
och agera problemlösare!

Vi anpassar oss efter varje kunds behov. En del kunder vill ha SEO, andra en helhetslösning, Vissa vill ha välskrivet innehåll, andra vill att vi agerar extern marknadsförings- & PR-byrå och då kan vi hjälpa till med allt hjälper från hemsidesupport till all webbaserad marknadsföring.

Alla SEO SPHINXs tjänster handlar om kostnadseffektiva metoder som skall leda till ökad försäljning genom att skapa fler faktiska kunder. Vi erbjuder både färdiga paket och skräddarsydda lösningar specialanpassade just för dig! Du får en personlig och professionell service som går ut på ett nära samarbete genom ömsesidigt förtroende. Du kan dessutom alltid känna dig trygg med att vi arbetar så att du har full insyn över det vi gör.

Läs om våra kunder här!

 

Kontakt

Välkommen att kontakta oss!
Vi kan under vissa tider vara svåra att nå per telefon. Kontakta oss därför helst per e-mail så hör vi av oss.

E-post: info@seosphinx.se

Telefon: 0705-986986

telefontider: mån-tor 10-16
(övriga tider, mejla)

 

Besöksadress:
Vretgränd 18, 3 tr.
Uppsala

Företaget innehar F-skattesedel

Kontakta oss så hör vi av oss ASAP!

3 + 8 =

Varför en sfinx

 

Sfinxen i vårt namn SEO SPHINX kan ses som en symbol för vår ambition och strävan att samla den största kunskapen inom området och de kunnigaste medarbetarna inom sökmotoroptimering.

Sfinxen är tecknad av Örjan Roth-Lindberg,
författare, konstnär och Professor Emeritus

 

  • Onlinestrategier och planering
  • Sökmotoroptimering / SEO
  • Riktade kampanjer genom annonsering, via sociala medier m.m.
  • SEO Content / Copy writing
  • Sponsrade länkar (PPC/Adwords)
  • Sociala medier & Medier
  • Medie-/webbproduktion (hemsidor, bildhantering, annonsproduktion.)

 

Kvalitetstjänster inom onlinemarknadsföring och omsorgsfull Sökmotoroptimering!

Hos oss hittar du endast skräddarsydda helhetslösningar, kvalitetsoptimering, etisk SEO, och mycket välskriven copy. Vill du synas bättre på webben och på Google slipper du oroa dig över “svarta” metoder som webbspam, länkfarmar och allt annat som kan få din sajt straffad. Du får dessutom snabb, professionell service, slipper dolda kostnader och har full insyn över det vi gör!

NÖJD KUND GARANTI!

KORTA BINDNINGSTIDER!

Vi har ett enormt självförtroende med allt det vi gör. Därför kan vi känna oss helt trygga då vi ger de absolut bästa och mest förmånliga avtalen i branschen.

Ett starkt kvalitetskoncept och samarbete med ömsesidigt förtroende är vår ledstjärna! Vi gör allt för att du ska känna dig trygg i vårt samarbete.

 

Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du alla cookies som används här och de lagras i din webbläsare. Mer info

Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du alla cookies som används här och de lagras i din webbläsare.

Close