0705-986986 info@seosphinx.se

Våra kunder

Vi hjälper företag och organisationer med SEO, marknadsföring, sociala medier, producerar webbshoppar och mycket mer. På den här sidan presenterar vi några av våra kunder och berättar om våra uppdrag och hur vi har hjälpt just dom.

 

Några av våra kunder:

Walt Disney STYLIGHT Nordic Films Upplevelse.com Rapsodine Lotus Travel  Pinet Group
Jackpot Joy  Sifferhjälpen Elegant EurooChina  Uppsala Fototapet  Kinakonsulten
 Uppsala MB IKM Euro Resor  Uppsala SK Komfortabel • 

Har du funderingar? Tveka inte att kontakta oss!

10 + 9 =

Upplevelse.com

”Det bästa texterna jag sett”
– Pontus, delägare och SEO-specialist

En av de allra största aktörerna inom Upplevelseindustrin. Sedan 2013 arbetar vi för företaget med SEO, sociala medier och innehållsmarknadsföring.

STYLIGHT

”Ni gör ett toppenjobb!”
– Linda, SEO Manager

Europas största fashion community. Sajten är etablerad i många europeiska och andra länder. Vi har skrivit över 2000 artiklar till STYLIGHT om kläder, märken, mode m.m.

Rapsodine

Svensk ekologisk kosmetika och hudvårdsprodukter. Rapsodine har över 1000 återförsäljare över hela landet och säljer bla. i apotek och hälsobutiker.

Vi har ett pågående samarbete som varat sedan 2012. Vi arbetar med koordination av företagets onlinemarknadsföring med SEO, SEM, kampanjer, sociala medier osv. Vi har även skapat Rapsodines agentsida/återförsäljarportal med webbshop.

EurooChina

Resor till Kina och Asien. Vi jobbade med företaget under 2 år och arbetade upp sajtens SEO med mycket goda resultat. Men vi har även skapat 90% av sidans innehåll med fakta, bilder, kartor m.m. m.m., samt arbetat med SEM och annonsering.

Elegant

Smart presentbutik på nätet med exklusiva, lyxiga och udda produkter.

Vi arbetar med SEO och marknadsföring för sajten och har skrivit mycket innehåll på sidorna, i huvudsak produkttexter.

IKM

Aktör inom utbildning och kultur. För IKM har arbetat med marknadsföring, sociala medier, SEM m.m. Vi har även bidragit med hemsida, samt grafiska arbeten.

Euroresor

Resebyrå som arrangerar resor till Europa, Amerika & Östasien.

Mycket av sidans innehåll, faktatexter om olika länder m.m. är skapade av oss. Vi har delvis byggt om sajten för att passa kundens behov bättre, samt byggt till funktioner m.m.

Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du alla cookies som används här och de lagras i din webbläsare. Mer info

Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du alla cookies som används här och de lagras i din webbläsare.

Close