Våra kunder

Vi hjälper företag och organisationer, mindre som större, med SEO / sökmotoroptimering, marknadsföring, sociala medier, producerar webbshoppar och mycket mer. På den här sidan presenterar vi några av våra kunder och berättar om våra uppdrag och hur vi har hjälpt just dom.

 

 

 

Några av våra kunder:

Walt Disney Nordic  STYLIGHT Nordic Films  •  Website Planet  Upplevelse.com  PMAGI  •
Rapsodine • Lotus Travel  Pinet Group Jackpot Joy  Sifferhjälpen Elegant
 Uppsala Fototapet  Kinakonsulten  Uppsala MB
 IKM Euro Resor  Uppsala SK Komfortabel • 

2 + 12 =

Upplevelse.com

”Det bästa texterna jag sett”
– Pontus, delägare och SEO-specialist

En av de allra största aktörerna inom Upplevelseindustrin. Sedan 2013 arbetar vi för företaget med SEO, sociala medier och innehållsmarknadsföring.

Rapsodine

Svensk ekologisk kosmetika och hudvårdsprodukter. Rapsodine har över 1000 återförsäljare över hela landet och säljer bla. i apotek och hälsobutiker.

Vi arbetade med koordination av företagets onlinemarknadsföring med SEO, SEM, kampanjer, sociala medier osv. Vi har även skapat Rapsodines agentsida/återförsäljarportal med webbshop.

STYLIGHT

”Ni gör ett toppenjobb!”
– Linda, SEO Manager

Europas största fashion community. Sajten är etablerad i många europeiska och andra länder. Vi har skrivit över 2000 artiklar till STYLIGHT om kläder, märken, mode m.m.

PMAGI

– Produktionsbolag

 

 

PMagi, fotograf och produktionsbolag i Stockholm. Vi hjälper till med det mesta inom SEO,  GMB och så vidare. Vi rekommenderar verkligen Pmagi om du letar efter en riktigt bra fotograf i Stockholm.

Elegant

Smart presentbutik på nätet med exklusiva, lyxiga och udda produkter.

Vi arbetade med SEO och marknadsföring för sajten och har skrivit mycket innehåll på sidorna, i huvudsak produkttexter.

IKM

Aktör inom utbildning och kultur. För IKM har arbetat med marknadsföring, sociala medier, SEM m.m. Vi har även bidragit med hemsida, samt grafiska arbeten.

Euroresor

Resebyrå som arrangerar resor till Europa, Amerika & Östasien.

Mycket av sidans innehåll, faktatexter om olika länder m.m. är skapade av oss. Vi har delvis byggt om sajten för att passa kundens behov bättre, samt byggt till funktioner m.m.

Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du alla cookies som används här och de lagras i din webbläsare. Mer info

Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du alla cookies som används här och de lagras i din webbläsare.

Close