Content writing / Copy

Vi erbjuder tjänster inom copywriting / SEO content writing. Behöver du texter, artiklar eller fylla ut din hemsida med nytt fräscht innehåll?  Vi skriver som både dina kunder och sökmotorerna gillar!

Vanliga månader skriver vi hundratals artiklar till både internationella och svenska hemsidor. Du kan alltså lita på att vi kan skriva och att vi gör det bra! Våra kunder återkommer för att de uppskattar både kvaliteten och den snabba leveransen.  Som exempel kan nämnas att vi har möjlighet att leverera mellan 50-100 medellånga texter per vecka och kund.

TIPS! KLICKA HÄR för att läsa mer om vår filosofi om hur man skapar fantastiskt innehåll!

De bästa texterna jag sett.

Pontus

Upplevelse.com

Vad är SEO content?

Svaret på frågan är att det är en död term och finns egentligen inte. Vi arbetar inte med konstruerade texter, sökordstäthet eller någonting som tekniskt sett försöker ranka texten. Sådant fungerade mer eller  mindre för många år sedan.

Men att arbeta med innehållet, copywriting, alltså att skriva den redaktionella texten på en webbplats är en del av SEO. Riktigt bra och välskrivna texter är dessutom mera viktigt nu än någonsin tidigare. Ett bra innehåll är förutom en stark länkprofil det viktigaste för att en sida skall kunna synas bra i sökmotorerna och ranka högt. Vi anser därför att ett SEO-företag som förser kunder med bredare tjänster inom sökmotoroptimering även skall kunna förse webbplatser med bra text. Vi skriver för läsaren, enligt bransch och kundbas, men vi förstår samtidigt hur sökmotorerna uppfattar texterna!

Även mängden text är viktig på en hemsida, både i stort och på enskilda sidor. Hur mycket text ska man då ha? Det beror helt på vad du säljer, till vilka kunder du riktar dig till och hur. Vill du veta vad för slags text du behöver och hur texter kan gynna din egen sida, tveka inte att kontakta oss!

Varför välja SEO Sphinx och inte en ”vanlig” Copywriter?

Det allra viktigaste är helt enkelt att texterna är välskrivna och känns naturliga. Känns de naturliga och självklara för besökaren så gör det också det för sökmotorerna.  Samtidigt kan det vara svårt att beställa texter om du inte förstår hur sökmotorerna fungerar. Se därför till att du beställer från ett företag som oss, SEO Sphinx, som verkligen förstår hur sökmotorerna ”tänker”!

Vanliga copywriters och vanliga PR-byråer kan skriva bra texter och bra säljande text, men kan sällan SEO på djupet.  Även om byråer och enskilda ”content writers” kan vara duktiga på att skriva text i stort, fokuserar inte på sökmotoroptimeringen i stort. De håller de sig sällan uppdaterade med de snabba förändringar som sker hos sökmotorerna eller förstår hur deras algoritmer förändras. Vi gör det. Det är faktiskt så att vanliga PR-byråer som är specialiserade på copy kan skriva mer artificiellt och onaturligt än en riktigt duktig och uppdaterad SEO-expert då de tror att det är nyckelordstäthet och en viss formatering som Google rankar.

 

Köparen av tjänsten får då själv justera texternas formatering eller vidareanpassa det till resten av hemsidans innehåll om så är nödvändigt.

Men det finns också riktiga SEO-experter som SEO Sphinx, som levererar mycket välskrivna texter, SEO-content av mycket hög klass, som är både välformaterad och tar hänsyn till SEOns fokus på hela hemsidan.

Vi levererar vi innehåll av hög klass, förser dig med välskrivna texter, informationssidor, artiklar eller blogginlägg. Vi hanterar allt från slagkraftigt säljspråk till akademisk språkbruk till innehåll av litterär kvalitet!

Om du anlitar kan vi också se över din webbplats texter eller redaktionella innehåll och analyserar det i SEO-syfte. Eller så kanske du helt enkelt vill göra en beställning på enskilda texter?

Förutom att skriva texter av hög klass gör vi faktiskt även översättningar, inte bara mellan svenska och engelska – utan hör och häpna! – vi hanterar till och med översättningar från och till kinesiska!

Priser:

Svenska texter:
Enstaka texter, vanligt språkbruk/standard = 0,70 kr per ord.
OBS: om du önskar större mängd artiklar, kontakta oss för offert!

Om texterna innebär ämnesforskning tillkommer arbetskostnad på 700 kr. per timme.

För att synas bra i sökmotorerna bör informationssidor som artiklar och blogginlägg i SEO-syfte innehålla minst 350-500 ord. Ännu bättre är det om artiklarna innehåller omkring 700 ord till uppåt 1000 ord och där över.

Översättningar:

Från/till Svenska, Engelska, Kinesiska fr. 2 kr. per ord
Från/till Spanska, Franska, Tyska = begär offert

OBS:

För större beställningar kan vi ge mängdrabatt. Kontakta oss för offert!
Minsta beställning för svenska texter = 3000 kronor.
Minsta beställning för texter på andra språk eller översättningar = 7000 kronor.
Om texterna innebär ämnesforskning tillkommer arbetskostnad på 500 kr. per timme.
(På alla priser tillkommer moms)

Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du alla cookies som används här och de lagras i din webbläsare. Mer info

Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du alla cookies som används här och de lagras i din webbläsare.

Close