ADWORDS

 

Vi hjälper dig med
ADWORDS
Och vi gör det dessutom bättre än GOOGLE själva.

Läs mer nedan så förklarar vi varför!

 

 

ADWORDS

 

Vi gör Adwords bättre än Google!

Anlita oss så lovar vi att göra ett bättre jobb med ADWORDS än vad ni kan få från Google. Varför säger vi så och hur kan vi vara så säkra på vår sak? Svaret har du nedan:

Våra ADWORDStjänster:

 • Budgetplanering
 • Annonsplanering
 • Kvalitetsoptimering
 • Sökordsoptimering
 • Konverteringsoptimering
 • Löpande tillsyn och analys
 • Koordinering med andra icke ADWORDSkampanjer.

Hur kan vi vara säkra på att vi gör ett bättre jobb än Google? Jo svaret är enkelt. Vi optimerar inte för maximalt antal klick. Vi optimerar för maximalt antal relaterade klick. Förstår du skillnaden?

Om du kollar i Adwords och dina kampanjer så kommer du ofta att få meddelandet att du ska öka din budget för att få mera klick. Du kommer också att få förslag till många olika sökord. Allt det här handlar om att lura dig till att spendera så mycket pengar i onödan som möjligt. Google vill ju tjäna så mycket pengar på dig som möjligt. De allra flesta går på Googles olika trick. Man vet helt enkelt för lite. Och om någon vet mest och kan bäst så borde det ju vara Google. Vi har också kommunicerat med Google för våra kunders räkning. De har aggressiva säljare som bara försöker lura dom till att satsa så mycket pengar i onödan. Vi gör ett bättre jobb. Vi ser till att inte slösa våra kunders budget i onödan genom att ge dom icke-relaterade besökare, vi ser till att få besökare som verkligen är ute efter att köpa just din vara eller tjänst. För att kunna detta måste man också förstå surf- sökbeteenden, hur folk beter sig på nätet när de är ute efter att köpa en tjänst eller vara. Google bryr sig inte om sånt. Väldigt få som sysslar med Adwords-tjänster förstår sånt. Vi vet. Vi gör ett bra jobb som maximerar just din ROI (return of investment). Genom att anlita oss anlitar du inte bara ett av de allra bästa och mest seriösa företagen i branschen. Du gör dessutom något bra för alla som investerar i ADWORDS. Du hjälper till att hålla den galopperande budgivningen i schack genom att inte ge Google pengar i onödan. Kasta inte heller bort dom på oseriösa eller okunniga konsulter. Investera dom klokt genom ett företag som både maximerar din ROI och bryr sig om sina kunder.

Vi hjälper dig med att

 • komma igång med adwords
 • kostnadseffektivisera befintliga kampanjer
 • hitta viktiga sökord

Kontakta oss även gällande:

Facebook Ads

Facebook Ads är i många fall både ett utmärkt alternativ till Adwords och mer kostnadseffektivt. Om man gör rätt typ av Facebookannonsering kan Facebook Ads faktiskt vara både betydligt bill Vi kan hjälpa dig att skapa vinnande kampanjer och driva dom.

Vi hjälper dig med att

 • Starta effektiva och riktade kampanjer
 • Effektivisera befintliga kampanjer

Affiliate marketing

Vi hjälper dig att sätta upp kampanjer för marknadsföring som sprids via hemsidor, bloggar och forum! Vi hjälper dig med bland annat att formulera kampanjer och tillverka banners.

Vi hanterar mycket stora budgetar. Men vi är naturligtvis lika duktiga på exempelvis FACEBOOK ADS.

Kontakta oss för förslag och offert!

1 + 12 =

Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du alla cookies som används här och de lagras i din webbläsare. Mer info

Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du alla cookies som används här och de lagras i din webbläsare.

Close